torsdag 5 januari 2012

Typ ett sånt här...

Jag grunnar vidare på det där med vitrinskåp, som står högt upp på önskelistan för 2012. Lågt och brett ska det vara, så att det passar där jag tänkt ha det, inne i gröna rummet. Jag googlade lite bilder för att hitta vad det är jag egentligen vill ha; jag menar typ ett sånt här:


... som visst såldes på auktion i Borlänge under sommaren. (Tänk, faster M och kusin J, ni kunde ha fått åka dit och ropa in det till mig!)

Sen måste jag erkänna att tanken på att bygga ett eget lockar mig mer och mer. Jag blir jätteinspirerad när jag kikar in hos Tina och ser allt fint hon fixar ihop på egen hand; titta bara HÄR och HÄR! Är hon inte makalös, så säg? 

Tänk om jag också skulle våga mig på ett litet snickarprojekt... Vi har ju faktiskt en hel del gamla spröjsade fönster i ladan som man skulle kunna använda. De är förvisso inte så snirkliga och fina, men skulle säkerligen kunna bli riktigt fina som skåpdörrar. Några av dem är till och med grönmålade, hehe! Fast hör och häpna, den här gången tänker jag mig nog mer något antikgrått.

11 kommentarer:

 1. Snygg inspirationsbild! Men att bygga av gamla fönster skulle ju bli alldeles extraordinärt och nog tror jag att du fixar det med hjälp av viljan...och ja, Tina är fantastiskt duktig!
  Kram Eija

  SvaraRadera
 2. Verkligen fint skåp! jag är svag för vitrinskåp ! Jag klickade upp dom som du länkade till , såå fina ! Önskar dig en fin trettonhelg !
  Kramar // Susanne ♥

  SvaraRadera
 3. Jättefint skåp verkligen!
  Prova på att bygga ett själv och som sagt Tina kan verkligen, hon kan säkert hjälpa till med tips också!
  Kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 4. Jag säjer bara ja, ja, jaaaa! Det blir ju mycket finare med hemfixat! Har ni dessutom en massa gamla fönster att tillgå! Go for it!

  Du kommer väl ihåg Ernsts fina vintrinskåp i sjöladan som han gjorde på det sättet?! Så himla fint och Tinas skåp är ju helt underbart!

  Ska bli spännande att se hur du tänker göra...!
  Ha en fin trettonafton!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 5. Det ser fint ut men är kanske inte världens enklaste att få tag i till rimligt pris, eller?

  Vårt, som sitter på en vägg, har maken byggt. I det har vi mest glas men även en grön tekanna och några gröna assietter.

  Lycka till hur du än gör.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Du är inte helt fel på det. Det är i morgon jag fyller år. Har faktiskt inte hämtat in posten ännu men jag hörde att den kom för en stund sedan.
  Sprang inom Indiska idag och då hängde tröjan där och kallade på mig. Ja, tänkte jag, en present till mig själv kan ju vara kul.

  Tack för att du tänkt på mig!

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Ja typ ett sådant skåp skulle jag med vilja ha. Något säger mig att du kommer ha ett hembyggt inom kort:)
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Go for it! Prova att bygg ett själv, då har du större chans att få det precis som du vill ha det, eller hur. Låt det ta den tid det tar :)
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 9. Vilket fint skåp! Ett sådant kan jag också tänka mig.
  Jag kan förresten tänka mig en hel massa olika skåp att gömma tv, stereo och annan ful teknik i. Jag får väl ge mig ut på ett skåp-letar-mission, precis som du.

  Ha en fin Trettonhelg. Kram!

  SvaraRadera
 10. Åh spröjsade fönster! Jag vill också ha spröjsade fönster som bara ligger och väntar på att bli använda. Jag tycker absolut att du ska bygga själv. Tänk att veta att man gjort det själv.

  Ha en underbar helg.

  SvaraRadera
 11. Klart du ska våga dig på att snickra!
  Det klarar du lätt!
  Finns massor av fint man kan göra själv.

  Tina är kalasduktig!

  Ha en riktigt, riktgt skön dag/Hannis

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!