fredag 17 februari 2012

Lampskärm

Den fina lilla elaffären i min jobbkommun har fått ett nytt besök. (Hmmm, den ligger alldeles för nära busstationen...) Lampskärm står det på kvittot den här gången också, men den förra var ju av julmodell, så den räknas liksom inte. 

Den nya skärmen är lite gammaldags och fin både när den lyser och när den är släkt.


I det här hörnet i gröna rummet är det mycket som har ställts dit provisoriskt en gång i tiden, och som liksom bara har blivit kvar. Lampfoten kommer från vår gamla lägenhet i "Storstad" och är modern och ful, tavlan (som jag nog ändå gillar en smula) är ett loppisfynd som hängdes upp för att fylla ett tomrum (i brist på annat) och den bruna hyllan står där i väntan på den perfekta vitrinskänken (som jag ska snickra någon gång när jag får tummarna ur...). 

Fast jag har alldeles bestämt för mig att det redan nu ska finnas en jättefin lampfot i svart smide i någon av lådorna på vinden. Att hitta den är dock en annan femma... Tur att det är helg igen, så att jag kan leta i dagsljus!

6 kommentarer:

 1. Den var verkligen jättefin!
  Trevlig helg!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Så mysigt med lite nytt (även om det ser gammalt ut) Lycka till med letandet! Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Jag letar nya lampskärmar till köket. Tre ska jag ha så de får inte vara för dyra. Ska passa till svart lampfot och typ benvita gardiner. Inte helt enkelt faktiskt!

  Kram till dig och hoppas du får en mysig fredagskväll.

  SvaraRadera
 4. Så fin! Love lampor!
  Lycka till med sökandet ;)
  Ha en trevlig helg, kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Jättesöt lampskärm.
  Undrar jag om vi inte alla har sådana rum eller hörn hemma, där saker och ting liksom vara hamnat och blivit kvar. Och visst är väl det lite charmigt! :-)

  Önskar dig en riktigt fin helg!

  SvaraRadera
 6. Jättesöt lampskärm och tavlan kan du gott vara nöjd med den verkar ju passa fint där!

  Ja du, att hitta saker är inte lätt efter en flytt och en viss fördröjning finns säkert innan man hittar vissa saker! Själv klan jag inte begripa var jag gjort av dammsugarpåsarna - bara en sån sak! Förhoppningsvis dyker de väl upp när man minst anar...!
  Ha en fin helg!
  Lisa

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!