onsdag 14 mars 2012

Halvvägs

Vädret blir bara härligare och härligare! Idag satt jag på jobbet hela dagen och tänkte att jag skulle gå en lång promenad så fort jag kom hem, men inte blev det så... Varför är man alltid så slutkörd på vardagskvällarna? 

Nu är vi iallafall halvvägs genom arbetsveckan, och har vi tur så håller vädret i sig till helgen som kommer. Under tiden njuter jag av forsythiakvistarna, som blommar så fint i en vas i gröna rummet. Nästan som en liten försmak av påsken, eller hur?


8 kommentarer:

 1. Japp, halvvägs och lite till är vi nu. På fredag ska det bli fint om prognosen håller i sig. Jag slutar 12.30 då så det passar mig fint.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja det håller vi tummarna för!!!!!!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Åhh solen, så glad man blir...Kram

  SvaraRadera
 4. mmm...tröttnerven ligger i den här oxå på kvällarna. Räcker med att titta på soffan, så dras man dit och hejsvejs så sover man.

  Verkligen påskfeeling! Fin!!

  kram Hilla

  SvaraRadera
 5. **Hej hej, har missat massor såg jag =) Fastnade här ett tag=)Lika inspirerande som vanligt =) Hoppas du får en underbar helg, kramen/Emma**

  SvaraRadera
 6. Låter skönt att ni har lite värme! Det har inte vi :( men den kommer säkert alldeles snart :)
  Ja, man kanske skulle gå sig varm istället :)kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 7. Har ni också ett "gröna rummet"? Vi med, även om det är vitt nu :)
  Hoppas du överlevt resten av veckan, nu är det minsann helg snart! Solen strålar och det är typ 12 grader. Jag hoppas det håller sig imorgon och gärna söndag med, vill ut och räfsa!!

  KRAM

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!