måndag 7 maj 2012

Kantskärare

Låt mig presentera min nya trädgårds-bästis: En kantskärare, inhandlad för den ynka summan av 99 kronor på Biltema. Den är inte bara löjligt prisvärd, utan också rena rama mirakelkuren för att få till rätt stuk på alla rabattkanter. Hur lätt som helst!


Me like, me like! - Så mycket att jag nästan är redo att dra på mig stövlarna och bege mig ut nu på momangen. (Gissa vem som kommer ha mest välansade rabattkanter på vår gata i sommar?!)

11 kommentarer:

 1. Jag gissar på att det är du som kommer att ha gatans mest välansade rabattkanter i sommar. Men det hade jag nog gissat utan kantskärare också...
  Ha det bra!
  //Ulrika

  SvaraRadera
 2. Toppenredskap! Borde alla som har gräsmattor äga och använda. Om trädgården känn sådär och man vill fräscha upp är en kantskärning av gräsmattorna ofta en superkur för att få det fint och välstädat!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jösses vilket bra tips! Biltema, here I come! :) Kram Hanna

  SvaraRadera
 4. Ser bra ut.Jag har ingen så det får bli spaden bara. Nu är jag inte världsbäst på att ha kantskurna rabatter iofs men när jag får för mig att ha det så blir det med spade.

  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Skönt att höra att du är stabil och på benen igen.

  Hörru du, vilken bra grej! Biltema (o Netto) är toppenbutiker för lite udda trädgårdsfynd. Inte för att en kantskärare är så udda kanske, men det är nog inte första stället man skulle leta efter en på...

  Tur du nu har att göra i veckan ;)

  SvaraRadera
 6. Förresten. Har ni själv målat det gröna planteringsbordet? Jag gillar den färgen! Du har möjligen inte färgkoden?

  SvaraRadera
 7. Oj, jag visste inte ens att det fanns såna! Själv har jag just grävt med spaden! Den ser ju ganska lättmanövrerad ut och vilket pris! Tack för tipset!
  Lisa

  SvaraRadera
 8. Du får gärna komma över och vässa lite kanter här också. :-)

  Hoppas du har haft en fin start på veckan!

  SvaraRadera
 9. Sitter här och hummar för mig själv...Hade inte en aning om att det fanns ens än gång=))
  Tror jag det att du kommer att ha snyggaste rabatterna!

  Härlig dag till dig/Hannis

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!