onsdag 2 maj 2012

Onsdagspresenter

Efter att ha lyckats genomföra den första hela arbetsdagen på över en vecka, så kom jag fram till att jag förtjänade en present. (Den uträkningen kallas Fröken Grön-matematik. Gud, vilka ursäkter man hittar på för att få shoppa, haha!) 

Innan hemfärd från min arbetsort stack jag därför in huvudet på en väldans trevlig liten blomsterbutik, som ligger bara ett stenkast från stationen. Där hittar man alltid så fina saker; så även idag. Jag kom hem med en fin salvia och två spräckliga murgrönor upplindade på rostig hjärtformad tråd, som jag sedan planterade tillsammans i plåtkrukan på verandatrappen. 


På en hylla i affären satt en knubbig liten betongängel och pockade på uppmärksamhet, så den fick också följa med hem. Jag tänkte att den skulle få gömma sig lite grann i någon av rabatterna här hemma, men än så länge får det lilla livet också vara med på verandatrappen.


Att unna sig själv onsdagspresenter var ingen dum idé, - prova själva får ni se!

11 kommentarer:

 1. ** underbart fina presenter **

  SvaraRadera
 2. Där sa du sannerligen något! Klart man ska ha present en sådan här dag! Det är ju extra jobbigt att pallra till arbetet när man legat hemma och dragit sig i fyra dagar...

  SvaraRadera
 3. Onsdagspresenter låter som en bra idé! Och jag undrar om inte torsdags- och fredagspresenter också vore värt att prova. Hur är det med lördags- och söndagspresenter? För att inte tala om måndagspresenter. Nu var det visst bara tisdagen kvar, kanske lika bra att ge sig på en tisdagspresent också nå´n gång. Härlig idé, fina presenter - det var du värd!
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 4. Jättefint!! Jag har också unnat mig presenter idag....i form av lite växter. ;o)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Åh så fint!
  Är också sugen på att shoppa en massa grönt.
  Önskar dig en fin kväll!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Japp! Gillar din mattelektion :-)

  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag är värdelös på att räkna men den där sortens matematik förstår jag mig på. Finfina saker och bra uträknat, haha!

  SvaraRadera
 8. Ja, presenter ska man absolut unna sig både nu och då :-). Jag tror bestämt jag ska unna mig en liten torsdagspresent imorgon i form av lite blommor till uteplatsen härhemma :-).

  Kram /Åsa

  SvaraRadera
 9. Helt rätt, klart man måste måna om sig och efter en sån prestation är det absolut nödvändigt att få present av sig! Bra matematik, vad kallas formeln?
  Agneta kram

  SvaraRadera
 10. För första gången gillar jag matte. Fröken-grön-matte alltså ;)
  Fina fynd gjorde du!
  Kram

  SvaraRadera
 11. Det skulle jag kunna ha som tradition.
  Onsdagspresent till mig själv=))

  Fint med blommorna!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!