måndag 30 juli 2012

Ugglor på pinne

Jag är förtjust i ugglor. I trädgården finns redan ett par stycken, som jag har gömt lite här och där i träden. På Hantverksmässan i Båstad igår hittade jag ugglor i keramik som man sätter på en armeringspinne och sticker ner i rabatten. (Det var överlag väldigt poppis med trädgårdsdekorationer av olika slag på mässan.) 


Ugglorna är gjorda av keramikern Gunilla Borglin på GuJaB Keramik i Rydebäck. För tillfället har jag bara stuckit ner pinnarna i kryddrabatten vid ladan, men de små liven kommer säkert att häcka på ett annat ställe framöver. Visst är de lite roliga?

17 kommentarer:

 1. Verkligen fina! Jag tycker om olika hantverksprylar och keramiska alster passar så bra i trädgården. Sedan älskar jag ugglor liksom du. Är man en ugglemor i så fall?

  Kram

  SvaraRadera
 2. Tror att jag börjar också att tycker om ugglor! De här är ju för söta!

  SvaraRadera
 3. Jättefina! Jag beundrade hennes alster på trädgårdsdagarna i Landskrona förra sommaren, mycket fint fanns det där. Gillar också ugglor! Kram från Hanna på semester i Bohuslän

  SvaraRadera
 4. Gud så söta...åhh, så duktig hon är.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jessica, grannen30 juli 2012 kl. 19:23

  Jätte fina ugglor! Synd de inte är flygfärdiga.. Hade kunnat tänka mig att se dem på andra sidan ladan oxå! ;)

  SvaraRadera
 6. Vilka sötnosar! Jag gillar också ugglor. Mina föräldrar hade fyra ungar i sina träd för några somrar sedan. Jag kunde stå och titta på dem hur länge som helst.

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Härliga! och jag som just bytte header- den gillar du säkert, för den har lite mysiga ugglor med :) Kika in hos mig får du se! :D Vilket ugglesammanträffande :)

  SvaraRadera
 8. De där är ju jättesöta! De passar säkert fint var de än bestämmer sig för att sätta bo :)

  Ha det fint, kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 9. Men så söta!

  Den vänstra är en kopia av ugglan Helge i barnprogrammet Från A till Ö. Ett favoritprogram! Fast det är du nog för ung för att komma ihåg. Annat är det med mig, tanten...

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 10. ÅHHH jag vill ha!!! Jag tycker oxå om ugglor..men nå sånadär har jag inte sett här i Finland...Men jag har ett fint halsband som finns på bild i min vänstra spalt...häls nattugglan

  SvaraRadera
 11. Jättesöta!! Det tog tid innan jag lärde mej tycka om dekorationer i rabatterna, men nu så...det smyger sej allt in lite här också!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 12. så fina ugglor.
  Ha en bra dag1
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 13. Jag tycker dom är söta!
  Såna där som man går förbi och ler.

  Och vet du, igår gick jag och tänkte på att på min framtida odlingslott så kan jag faktiskt plantera pioner.
  Sen kan jag sitta där hela sommaren=))

  Hoppas att du har en skön dag!

  SvaraRadera
 14. Jättehärliga ugglor som gör sej bra i trädgården! Vilken kul idé! Roligt också med de många hantverksmässor som dyker upp såhär på sommaren!
  Lisa

  SvaraRadera
 15. Hmmm. Jag fick den ena, men fick inte placera den var jag ville...

  Ska nog ge Fröken Grön ett juste spel i födelsedag :)

  SvaraRadera
 16. Vilka söta ugglor!
  Ha en fin dag!
  kram

  SvaraRadera
 17. Hej!
  Samlar du också på ugglor? Det gör jag också. Visst är dom fina :) Jag blir jätteglad när det dyker upp ugglor här och där i affärerna och nu har jag hittat den ultimata uggleaffären på nätet. http://uggleshoppen.se Jag har själv köpt halsband och t-shirtar men de har jättemycket fina grejer.
  Uggla på! :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!