onsdag 17 oktober 2012

Förträffliga nävor

Det händer allt som oftast att jag snöar in på saker; inte minst när det gäller vilka växter jag köper till trädgården. En period köpte jag nästan bara funkior, en annan period alunrot och en tredje astilbe. Rosor är jag ju konstant insnöad på... 

Sommaren 2012 kommer iallafall att gå till historien som säsongen då jag förälskade mig i nävor. Jag har bloggat om det förr (här), men det tål att sägas igen: I love nävor!


Att jag inte har fattat hur förträffliga de är tidigare! Bättre marktäckare får man leta efter, och de blommar igen och igen och igen, långt in på hösten. Jag ska nog fortsätta vara förälskad i nävor nästa sommar också.

8 kommentarer:

  1. Värre saker kan man snöa in på......
    Tycker också att nävorna är väldigt käcka!
    Kan man ha många av.

    Kika gärna in till mig......tror att du kan hjälpa mig med mina tavlor........

    Kram Anneli

    SvaraRadera
  2. Just nävor tycker jag också är jättefint :) Anna

    SvaraRadera
  3. Förstår att du gillar näsor så otroligt fina som dina är! Vill ha!

    SvaraRadera
  4. Nävor tillhör också mina favoriter. Som du säger, de är både variationsrika och använbara. Snyggaste midsommarkransen hade dottern med nävor och daggkåpa.

    SvaraRadera
  5. Hahahaha! Ja visst var det väl näsorna du föll för Olof? *jävlaipadsomintekanstava*

    SvaraRadera
  6. Enkel och anspråkslös blomma som verkligen pryder sin plantering. Måste säga att jag också är lite insnöad på nävor :) Liza

    SvaraRadera
  7. Håller med ... den här sommaren har jag också upptäckt nävornas förträfflighet!! Så det kommer garanterat att vandra in fler nästa sommar eller redan i höst !
    Ha det så gott !
    Kram/Isa

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!