onsdag 10 oktober 2012

I slutet av regnbågen

Legenden säger att det finns en skatt i slutet av regnbågen. Om det stämmer så vet jag var skatten finns, för då är det nog knappast en slump att byns fantastiska lilla järnhandel har fastnat på samma bild. Snacka om skattkista!

Hit kan man gå för att köpa allt från verktyg och åror till sin roddbåt (om man har någon) till råttfällor och husgeråd. Det allra bästa är att man kan handla skruv och små-mojänger styckvis ur den allra mest fantastiska köpmandisk man kan tänka sig. Det som inte finns här behöver man förmodligen inte göra sig besvär och leta efter någon annanstans heller!


Bilden tog jag under vår lilla promenad i söndags, då det stundtals var sol och regn samtidigt. Vädret idag var däremot en annan femma; imorse skrapades det bilrutor här hemma på gårdsplanen för första gången den här säsongen. Nu är det bara att bita ihop ett par månader (läs: ett halvår) framöver...

4 kommentarer:

  1. Ja den affärens sortiment går inte av för hackor! Men jag hade mer än gärna stylat lite bland hyllor, man hittar ju inte alla gosaker i röran ;)

    SvaraRadera
  2. Så underbart foto. Just en regnbåge är så mystiskt och läckert fenomen. Kramar från Maria

    SvaraRadera
  3. Skrapa rutor? oj nej..nu börjar det..
    Fantastiskt fin bild!

    SvaraRadera
  4. Åror modell mini kan väl passa till UFO:t?!

    Såg i tidningen att de ska öppna en ny butik hos er. FRÖJD. Den verkar spännande tycker jag. Du kanske kan "spionera" och se om det är något att ha?

    Ha en topphelg!
    Kram Tamara

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!