fredag 14 december 2012

Den stora fredagslättnaden

Finns det någon skönare känsla än att låta sig drabbas av den stora fredagslättnaden? Ni vet det där ögonblicket när man sitter vid skrivbordet på jobbet fem minuter innan det är dags att gå hem, när man liksom stänger av hela veckans arbete mentalt och tillåter sig att gäspa ohämmat och bara låta tröttheten komma över en?


Den känslan toppas nästan bara av den frid som sedan infinner sig när man kommer hem och får hoppa i mysbrallorna, tända eld i spisen och värmeljus på verandan. Thank God it's Friday må vara ett urvattnat uttryck, men åh vad jag känner så!

11 kommentarer:

 1. Du är definitivt inte ensam..vid fikat vis pass 14:30 konstaterade jag och kollegorna unisont att det var dags att lägga ner.. det hela kröntes med ett gäsp från några i "församlingen" . Vi ärväl alla lite smått juliga...Tack för härliga bilder, härliga kommentarer och så där lite lagom inspiration utan att det på något vis är pretentiöst utan bara så där lagom. God Jul!!
  evalott

  SvaraRadera
 2. Jessica, grannen14 december 2012 18:57

  Ja nog e det skönt med fredag alltid.. Ska lägga in lite mer ved nu sen är det dags att dö lite i soffan ;)

  SvaraRadera
 3. Fredag är alltid gott..........även om man inte arbetar.

  Just nu skönt soffmys och bra Tv.

  Må fint,
  Anneli

  SvaraRadera
 4. Ja visst är det underbart med fredag eftermiddag och kväll. Nu väntar jag på att påspåret skall börja, en av veckans höjdpunkter tycker jag.
  Hanna

  SvaraRadera
 5. Det saknar jag - den där känslan som du beskriver. Som egenföretagare infinner sig aldrig fredagslugnet men å andra sidan jobbar jag när jag vill. För- och nackdelar med allt.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag förstår precis hur du känner! Fredagskänslan är omisskännelig!:)
  Numera har dagarna ingen skillnad för mej! Imorron är det t.ex. jobbdag för mej - visserligen kul jobb, men ändå, man är fokuserad!
  Jag kommer att leka lördag på söndag! Ja....du ser - allt följer inga veckodagar numera i mitt liv och jag är så glad för det! Så många år som jag levt i terminer och scheman!
  Kanske saknar jag ändå den där riktiga fredagskänslan....!:)
  Så fint du har gjort i din trollhassel!
  Ha en jätteskönt fredagskväll och tänk på mej som ska upp imorron kl. 07.00!:)
  kram
  Lisa

  SvaraRadera
 7. Känner som du!
  Idag avslutade vi med glöggmingel på jobbet istället för julfest. Det var trevligt.

  Kram

  SvaraRadera
 8. Oh ja, fredagskänslan är underbar, ännu mer nu när jag har ett jobb att ta fredag ifrån :). Och när jag kom hem stod glöggen på vedkaminen och väntade. Ha en skön helg! Kram.

  SvaraRadera
 9. Oh ja, fredagskänslan är underbar, ännu mer nu när jag har ett jobb att ta fredag ifrån :). Och när jag kom hem stod glöggen på vedkaminen och väntade. Ha en skön helg! Kram.

  SvaraRadera
 10. Precis sådär känner jag varje fredag. Det borde vara fredag oftare :-)
  /Liv

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!