lördag 8 december 2012

Snö, smörbytta och skumtomtar

Det är en fantastisk vinterdag i "Glesbygd", med sol, kyla och snöfall på samma gång. Solhäll ligger inbäddat som under ett bomullstäcke, och mot den gnistrande snön blir ljuset alldeles fantastiskt. Kan man annat än älska vintern, när det ser ut så här?


Vi njuter av en slapp lördag, helt utan planer. Ibland blir jag nästan sjuk av lycka över att få slå över hjärnan till stand-by-läge och hasa runt som en liten zombie i raggsockar. Idag är det definitivt en sådan dag...

En tur till två närliggande loppisställen har det iallafall blivit, när vi ändå var tvungna att bege oss ut för att handla mat. På ett av dem hittade jag den här söta lilla smörbyttan, som jag kanske kan ha som blomkruka, om inte annat.


Senaste numret av Lantliv är inhandlat, och som ni ser är även skumtomtelagret nyligen påfyllt, så nu är det soffläge som gäller resten av dagen!

7 kommentarer:

 1. Jessica, grannen8 december 2012 14:18

  Ja så här borde vintern alltid vara!
  Kör också på soffan, har inte kommit ut alls än, bara M o pojkarna. Nu är pojkarna i sporthallen och leker o M i sporthallen o gör väl detsamma. Tror jag brygger lite kaffe till o skrapar fram några till Rocky road. Blir du/ ni trötta på soffan och sugna på kaffe är det inte många steg hit!

  SvaraRadera
 2. Så mysigt det låter och så vackert det är. Vi har också vit fin ny snö och kallt. Jag njuter!
  Lussekatter har bakats idag och de blev precis så goda som jag hoppats.

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Låter som en perfekt lördagkväll!
  Ha en fin 2. advent!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Fantastiska bilder
  Visst är det skönt tt ha en dag i raggsockorna
  Ha en skön kväll

  SvaraRadera
 5. Låter som en underbar lördag. här har inte heller blivit mycket viktigt gjort, för vi har tillbringat dagen i skidspåret.
  Hanna

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar dag! :) Har du TVÅ loppisställen i närheten, nu blir jag avis! Ok, jag har Erikshjälpen i Genarp ganska nära men inte runt knuten direkt.

  Hur har ni det med snöstormen där uppe? Här tilltar den i styrka just nu!

  Kramar!

  SvaraRadera
 7. Härlig bild! Det är verkligen vackert med snö :) Kram från sommaren i Australien♥ ~Pernilla

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!