tisdag 12 mars 2013

Fårskinnsbänk

I det senaste numret av tidningen Lantliv hittade jag en bänk med grått fårskinn från Rusta, som ser riktigt fin ut. Vore det inte trevligt att ha en sådan ståendes i fotänden av sängen? Eller i hallen? Eller ute i "smatten", nu när den ska bli renoverad och fin?


Bild: Rusta

Jag får erkänna att snobben i mig ändå sitter här och är lite skeptisk till om den faktiskt är så där fin i verkligheten. Inget ont om Rusta - de brukar har en hel del prisvärda grejer - men mina inköp där brukar sträcka sig till tvättmedel, disktrasor och en låda gröna skumkrokodiler. Jag ska nog iallafall ta mig en titt nästa gång jag har vägarna förbi. (Om inte annat så är det ju väldans gott med skumkrokodiler!)

6 kommentarer:

 1. Jessica, grannen12 mars 2013 18:28

  Den ser både fin och skön ut iaf ;)

  SvaraRadera
 2. Ser väldigt gosigt ut. Hoppas du inte blir besviken.
  Ulrika

  SvaraRadera
 3. Den pallen har jag också funderat lite över, men inte heller sett den i verkligheten!
  Nåja, den ser i alla fall fin ut på bilden här!:)
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Har sett den och kan säga att den är helt ok men den tar slut fort som fasen i butiken! Mamma har pallvarianten, också den fin.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag har klämt, känt och provsuttit denna fina bänk. Vill ha! Men så blev jag lite snål. Ganska dyr för att vara på Rusta. Jag kunde helt enkelt inte bestämma mig utan nöjde mig med en massa tvättmedel den dagen. Blir intressant och se hur du gör! ;)

  SvaraRadera
 6. En del saker från Rusta kan vara rena skräpet, men ibland "skojar de till det" med bra grejor. Om bänken är en bra vet jag inte men jag håller med om att den är snygg!

  Fast för dig är väl ändå huvudsaken att benen/stommen går att måla i grönt ;)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!