söndag 7 april 2013

Pensées sur les pensées

Efter ett dygn i "Storstad" med Lars Demian-konsert, väninnekvalitetstid och lite söndagsshopping är jag tillbaka i "Glesbygd" igen. Jag fick sällskap i bilen hem av årets första penséer, inhandlade på Plantagen. Egentligen hade jag tänkt vänta tills dygnstemperaturen blivit lite stabilare, men nu kunde jag inte hålla mig längre. En kruka får det iallafall bli, som får stå och huttra bäst den vill ute på planteringsbordet.


Kanske orkar jag ta på mig ytterkläderna igen och slutföra klippningen av ligusterhäcken, som jag påbörjade redan under dagen igår. Kanske stannar jag kvar inne och kurar i soffan med tofflor, tidningar och snask. Nog för att jag älskar att klippa grenar, men med tanke på att de kalla vindarna ute så tror jag inte valet blir så svårt idag, hihi!

5 kommentarer:

 1. :-) Precis så tänkte jag när jag funderade på om jag skulle gå ut och skrapa ett fönster till. Sen började det snöa och det gjorde inte valet svårare...
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Här började det så fint med sol och värme. Somnade skönt med boken på magen och vaknade till snö...

  Fina krukor!
  Har du fixat patinan själv eller är det väder och vind?

  SvaraRadera
 3. Jessica, grannen7 april 2013 kl. 18:29

  Tur jag lyckades dra ut dig en liten vända i friska (kalla) luften, ska snart ta tag i grenarna :) tack igen!

  SvaraRadera
 4. Ah, vita är såå vackert, känner att jag nog också måste ha nu, de får väl stå inne i värsta fall!
  Ha en fin vecka, kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 5. Soffan kan vara rysligt skön. Jag har använt vår mycket idag. Först en sunda i skogen men sen mest slappat och njutit av sista lediga dagen innan det är dags att jobba igen. Vinden inbjöd inte riktigt till utevistelse.

  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!