torsdag 18 juli 2013

Vintage

Under ett besök i Malmö under gårdagen fick jag tillfälle att titta in på Myrornas fantastiska butik på Ystadvägen. Det är väldigt sällan jag intresserar mig för begagnade kläder, men alltid när jag kommer till just den här butiken så vaknar mina Elsa Billgren-instinkter och jag fullkomligt frossar bland alla härliga secondhand-kläder och läckra accessoarer. Den gamla fabrikslokalen är stor men otroligt välordnad. Atmosfären här inger nästan en känsla av att man strosar runt i en bohemiskt chic vintage-boutique i Paris eller New York. Så läckert! Att pengarna man handlar för här går till välgörenhet känns som en fin bonus. 


En grön kjol i 50-talsstil (förvisso i en nutida klädkedjas tappning) med vita prickar och stor rosett måste ju alla grönälskande fröknar ha! Tänk om jag hade kunnat gå i högklackat, vilka matchande fynd jag kunde ha gjort då... 

6 kommentarer:

 1. Jessica, grannen18 juli 2013 kl. 11:21

  Nämen se så fin! Nu kan vi ju strosa runt här i våra gröna kjolar.. :)

  SvaraRadera
 2. Oj så fin :) klart att du var tvungen att ha den! Liza

  SvaraRadera
 3. Visst är myrorna på Ystadsvägen ett härligt ställe! Den här i Borås är inte alls lika bra. Väldigt fin adress också... (kommer från Ystadstrakten). Mitt bästa fynd där nånsin (och jag har handlat mycket där) var en engelsk "yellow ware" skål. Trodde inte mina ögon att jag hade sån tur.

  SvaraRadera
 4. Jättefin,,den passar så bra till dej!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!