tisdag 29 oktober 2013

Efter stormen

Jodå, nog kom Simone på besök igår allt. I flera timmar susade hon runt utanför så att det skallrade i både glasrutor, väggar och tak. Vad som hände där ute i mörkret kunde vi inte riktigt se igår, men när vi vaknade idag kunde vi konstatera att både vårt hus och våra träd står kvar där de ska. Visserligen ligger det lite pinnar och skräp här och där, men på det stora hela ser trädgården helt OK ut. Vi fick nästan en lövfri gräsmatta på köpet! 


Imorgon sitter jag hemma och klurar med en hemtenta i fonetik och uttal, men efter det väntar några dagars höstledighet. Det ska bli härligt!

5 kommentarer:

 1. Skönt att trädgård och hus klarade sig bra. Löven ja, de där löven. Vi fick våra körsbärslöv till viss del utflyttade på åkern med hjälp av Simone men å andra sidan fick vi in grannens lindlöv istället. Mängder!

  Lycka till med fonetik och uttal och ha sedan sköna lediga dagar.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Så skönt att ni klarade er så bra. Vi klarade oss också ganska bra från stormen. Ett fönster och dörren i växthuset hade blåst ut. men det är fixat nu.
  Ha en fin kväll.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Ja nu ligger löven fint under buskar och träd! Vinterbonat på bästa sätt, kram

  SvaraRadera
 4. Inga större skador här heller. Pust! Fast mängder med löv från grannens gigantträd har bäddat ner sig under thujahäcken. Fast det är väl mer att räkna som bonus än en skada? Dessutom blir maskarna glada över nytt material att jobba med :)

  Lycka till med både tenta och höstledigheten!

  SvaraRadera
 5. Huu ja, vad det blåste! Mitt hus och trädgård klarade sig också, skönt! Men det föll stora träd bara ett par hundra meter bort, så det hade kunnat gå hur som helst.
  Skönt att ni klarade er bra!
  Kram!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!