fredag 11 oktober 2013

Smulpaj med flingsalt

Till eftermiddagskaffet idag testade jag ett nytt recept på äpplesmulpaj med flingsalt. Jisses, så gott det blev! Om du är sugen att testa, så finns receptet om du klickar HÄR. Jag bytte ut de extra matskedarna socker på de tärnade äpplena och ringlade istället över lite sirap; det blir alltid så extra knäckigt och gott då.


Det bästa är att det blev paj över, så nu vet jag vad jag ska äta till kvällsmat ikväll. Vilken turgumma jag är!

6 kommentarer:

  1. Attans att jag inte visste det, fast kanske tur för dig. Hahaha!

    SvaraRadera
  2. Den där pajen har vi redan testat. Många gånger ;) Den ligger absolut på vår topp-trelista.

    Vanligt är bra tycker jag. Det känns tryggt på nåt sätt! Tokarna är riktigt söta och fint gröna.

    Hoppas ni får en fin helg!
    Kram Tamara

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. Låter som ett bra tips för dagens äppelpaj:) tack.

    Härliga stämningsfulla bilder hos dej, trevlig helg. Marie

    SvaraRadera
  5. Kommer att testas, kanske redan i helgen...Tack för tipset och receptet, passar samtidigt på att önska dej en riktigt fin hösthelg!!
    Kram kram

    SvaraRadera
  6. Mmmm.. vi har kört hårt med en variant på denna hela hösten. Så gott när man liksom bara anar sältan mitt i det söta. Gott!

    /Marita

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!