tisdag 15 oktober 2013

Milkshake på en tisdag

Mycket kan hända när man handlar med lågt blodsocker. Som att man får för sig att man döööör om man inte får milkshake. Bara sådär, out of the blue. Så till kvällsmat blev det hemmagjorda hamburgare med hemmamixad hallonmilkshake, serverad i stora glas med sugrör. Det var mumsigt, kan jag lova! Fråga killen på bilden, om ni inte tror mig.


Nu ligger jag på soffan, mätt och belåten. Att milkshake kunde vara så välgörande! Det måste kanske bli en tisdagstradition framöver. Tänk om det funkar lika bra på onsdagar också?

7 kommentarer:

 1. Hahahaha, du e knasig du!

  SvaraRadera
 2. När jag var gravid blev det täta turer till McDonalds för att inköpa McFlurry... Tyvärr inget jag kan fortsätta med nu, även om det ibland känns som ett behov!

  SvaraRadera
 3. Jag tror dig! Gör shakes varje dag här hemma och det är beroendeframkallande vill jag lova.

  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 4. Man kan göra detta till en tradition :)

  Fredagsmys och tisdagsshake

  SvaraRadera
 5. Såååå gott med hemmagjord milkshake! Så länge sen jag gjorde det! Gör smoothie ibland utan socker, kanske inte riktigt lika gott dårå ;)
  Jättefint gaffelspel!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Underbart! Det ska jag överraska familjen med!!!! Perfekt o festligt o faktiskt liiite nyttigt, hamburgare på nötkött är ju fint. KRAM o tack för en jättefin blogg som gör mig glad! Lena i Bankeryd (som bor precis jämte en loppis, men vi bor för långt annars kunde jag spana åt ett litet hallbord åt dig)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!