lördag 30 november 2013

Ljus i busken

Ännu ett ljusnät har kommit upp idag, den här gången modell större. Planen var först att drapera det över rostornet, men det var lite för stort och lite för grovmaskigt för det. Tur var nästan det, för nu slängde vi upp det i snöbollsbusken istället och jisses så fint det blev! Jag är makalöst svag för den här typen av ljussättning; tycker det är så himla stämningsfullt med det varma skenet. Nu vill jag mest av allt gå och titta ut genom fönstren på södersidan hela tiden.

Bild från min iPhone

Idag har jag varit ute och grejat nästan hela dagen. Varför adventspynta inne när det är mycket roligare att göra fint i trädgården? Vi har varit i skogen en gång till och hämtat hem en ny omgång granris, kottar och mossa. Mer om det kommer i morgondagens inlägg. Nu ska här lagas lasagne!

5 kommentarer:

 1. Så fint! Ljusslingor och nät är jättefint. Satt just och tänkte att vi skulle haft något mer som lyser i nya uteköket. har inte hunnit få upp lampor där så där är så mörkt så.

  Kram o trevlig advent!

  SvaraRadera
 2. Jag längtar bara efter lite snö, det skulle ge mer stämning...

  SvaraRadera
 3. Blev urfint och en perfekt ursäkt till ännu ett inköp av ljusslinga, haha!

  SvaraRadera
 4. Verkligen fint med ljus i trädgården. Vi planerar att sätta ett ljusnät i pergolan i rosenträdgården här hemma. Önskar dig en riktigt trevlig första advent. Liza

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!