lördag 14 juni 2014

Åh, Constance!

Nu blommar Constance Spry för allra första gången på Solhäll. Vad kan man säga? Hon är rosornas ros, en drottning i trädgården och hon växer så det knakar! Jag tror nästan inte en ros kan bli vackrare än så här. 


Vi har varit duktiga idag och kört till tippen med de 10 knallblåa lövsäckarna som stått på uppfarten alldeles för länge. Masonitskivorna från hallgolvet är också äntligen borta, och den delen av tomten ser med ens en aning trevligare ut. Det luktade inte kardemumma i bilen efteråt precis, men det är smällar man får ta. Fast är det väldoft man vill ha, så kan man ju alltid sticka näsan i en Constance Spry-blomma!

15 kommentarer:

 1. Visst är hon vacker! Min blommar också för fullt och växer så det knakar. Visst känns det skönt att vara duktig ibland, heja på!

  kram louise

  SvaraRadera
 2. Så vacker! Man kan nästan känna doften också... ;)

  SvaraRadera
 3. Nästan varje dag ser man rosor på olika bloggar och tänker: "Varför har jag inte den?". Men man kan ju kanske inte ha alla sorter. Tyvärr. C.S. är dock en som står på önskelistan. Så vacker och tok-romantisk.

  Skönt att vara av med bråte förstår jag. Man undrar alltid varför man inte åker till tippen oftare, det blir ju så fint och är ju så skönt efteråt.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Så vacker! Den står på min önskelista också.

  Njut lite åt mig också ;)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Hon är ljuvlig!

  SvaraRadera
 6. Vilken vacker ros!! Här är det klent med rosor, och den enda som verkar trivas, och det med besked, ja det är honungsrosen. Men det vet inte vad som väntar...så fort den blommat över ska den klippas ned rejält. Ska måla glasverandan som gömmer sig där bakom...
  Önskar att jag också fått iväg allt skräp till återvinningen. Tyvärr inte.
  Ha en skön fortsättning på helgen!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 7. Helt otroligt vacker ros - så roligt att den skönheten i trädgården att njuta av !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 8. Jag håller med - Constance är rosornas ros! Och växtvillig som bara den. Men det är lustigt, doften som hon är så berömd för, gillar jag inte alls. Men det är nog min näsa det är fel på :-)
  Kram
  Elin

  SvaraRadera
 9. Jag håller med - Constance är rosornas ros! Och växtvillig som bara den. Men det är lustigt, doften som hon är så berömd för, gillar jag inte alls. Men det är nog min näsa det är fel på :-)
  Kram
  Elin

  SvaraRadera
 10. Så underbart!
  Jag har satt samma ljuvliga ros i vår trädgård nu i maj månad, får väl vänta till nästa sommar antar jag, innan den blommar. Men växer så det knakar gör den iallafall, det ser man.
  Ha det fint!
  Kram
  Jenny

  SvaraRadera
 11. Det är tur att odlingslotten har begränsningar för annars skulle jag ha hur mycket rosor som helst=))
  Eller hur mycket blommor som helst kanske jag ska skriva för just nu förälskar jag mig i allt...

  Den är vacker Constance!

  Hoppas att du har en skön söndag framför dig/Kram Hannis

  SvaraRadera
 12. Visst är det ren och skär lycka när den blommar? Drottning Constance går inte av för hackor. Mina blommar också just nu och det är magiskt!

  Din orkidé ser nästan konstgjord ut (på ett positivt sätt). Riktigt häftig färg. Grattis till sommarlovet förresten. Inte alls avis ;)

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 13. Hej! hittade en blogg som kanske har lite intressant för höns-intresserade? Titta på http://www.fruabergilagbo.blogspot.se/2014/06/samlade-tips-for-honshusbygge.html

  Hälsningar Elisabeth och lycka till om ni bestämmer er...

  SvaraRadera
 14. Hon var fin! Jag konstaterade idag att jag inte har så många rosa rosor. Har ju inte jättemånga rosor alls men bara två rosa.

  Bra jobb med säckarna. Så skönt när det är gjort.

  Kram

  SvaraRadera
 15. Snyggt jobbat!
  Så vacker ros!
  Fler rosor i trädgården står på min önskelista. Måste bara hitta en bra plats först.

  Ha en fin dag!
  Heléne

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!