tisdag 19 augusti 2014

Arkelstorp

Jag är lite nyfiken på en av höstens nyheter på IKEA; halvmånebordet Arkelstorp i design av Ebba Strandmark. Fönsterbord kallas det visst i katalogen, men det här skulle man ju absolut kunna ha på många ställen. 

Bild lånad från IKEA:s hemsida

Det är nästan lite Norrgavel-stuk över det tycker jag, men betydligt snällare mot plånboken. Och att det är grönt gör ju ingen ledsen! Om det ser lika trevligt ut i verkligheten återstår att se. Det får väl bli en tur till Älmhult någon dag framöver.

5 kommentarer:

 1. Jag har också spanat in Ikeas nyheter.
  Just det där gröna bordet måste ju passa dig utmärkt............men som du säger.......man måste nog kolla kvaliteten i verkligheten.

  Ha det fint,
  kram Anneli

  SvaraRadera
 2. Finns en överhängande risk att det hamnar här på andra sidan häcken också. Tom M är inne på det spåret 😳👏

  SvaraRadera
 3. Supersnyggt bord och färgen är jättesnygg! Sen vet man ju inte hur stort det är i mått och så...!
  Go for it! :)
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Jag har sett det i verkligheten på IKEA i Haparanda! Det var så fiiint!
  Fick verkligen slita mig därifrån för att inte råka köpa hem det. Jag har ju nämligen ett sådant gammalt sk. månbord redan, som inköptes på auktion för flera år sedan. Men om jag inte haft det, då hade nog det där bordet fått följa med mig hem...

  SvaraRadera
 5. Det bordet är jättefint och hos dig passar det väl riktigt bra Fröken Grön!:) Blir en tur dit framöver då vi behöver lite mer förvaring och lite annat. Men först en rejäl höststädning och utrensning.....
  Ha en fin helg! Kram Nettan

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!