När man har härligt färska ägg hemma, värpta av glada höns på en gård i en av grannbyarna, så vill man ju äta ägg mest varje dag. Stekta ägg, kokta ägg, omelett, frittata; ägg på både längden och tvären. Gulan på nyvärpta ägg är verkligen gulare än solen!
Alldeles nyss slog vi till på ägg-och-bacon-brunch till kvällsmat. Tänk, det smakade lika bra på en måndagkväll som på en söndagförmiddag. Mums filibabba!
Gott med ägg! Det blir nog en frittata ikväll :-)
SvaraRaderaTrevligt med äggen framme! Jag har aldrig äggen i kylskåpet längre. Snyggt att ha framme och bättre temperatur när man bakar. Dessutom fastnar skalet på kokta ägg som är för färska;))
SvaraRaderaJag har äntligen hittat en gård i närheten som jag kan köpa ägg från. Känns bra. Älskar ägg i alla dess former.
SvaraRaderaKram
Vem köper du av? Har eventuellt hittat ett ställe, men kan ju va värt att kolla runt ☺️
SvaraRaderaHåller verklligen med dig! Och gulan på utehöns som mått och gått bra, är gulare...det bara äääär så!
SvaraRaderaja det är bra att ha egna ägg..vi har 10 höns o får ca 7-8 ägg varje dag! guld värda!,,o ägg är så gott.Jag har också ägg framme...
SvaraRaderaJag önskar att jag kunde hitta ett bra "äggställe" här i närheten. Jag äter galet mycket ägg! :) Älskar ägg och det är så "bra mat". Enkelt, gott och mättar bra!
SvaraRaderaKram Jennica