lördag 27 september 2014

Hösthallon

Äntligen har vi hallon värda namnet nere vid köksträdgården. Buskarna är egentligen tre säsonger gamla, men eftersom jag planterade om dem förra året, så är det först nu de börjar ta sig. Så ljuvligt att mumsa solvarma hallon direkt från grenen!


Förra året hade jag störar som höll upp grenarna, men dem snodde jag till ett annat projekt. (Har redan glömt vad, men det var säkert något fiffigt.) Jag måste fixa till något nytt slags stöd, för nu bugar grenarna så de nästan slår i backen. Men det får nog bli nästa säsong...

4 kommentarer:

 1. Grannen med schysst trapp rätt ner till köksträdgården27 september 2014 kl. 18:12

  Blir de för betungande hjälper vi till med pallning 😂

  SvaraRadera
 2. SÅ gott med hallon! Vi flyttade alla våra plantor förra hösten när vi gjorde om men en del hallon är där. Kommer säkert få många fler när det gått ett par säsongen. Stöd ska vi fixa till våren. Det vi hade på gamla stället hade gjort sitt.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken lycka att få äta hallon så här års!
  Det ser ju ut att bli en fin skörd!
  Ha en härlig söndag!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Åh mums! Jag älskar verkligen hallon, men har inte hittat någon lämplig plats att plantera dom på, måste nog komma på något till nästa år tror jag. Min syster har plockat mängder med hösthallon i år och snäll som hon är så har hon delat med sig lite! ;)
  Kram Marie L

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!