söndag 23 november 2014

Pyntat på prov

Adventspyntet kommer absolut inte fram här på Solhäll förrän till nästa helg. Jag är mycket principfast och gammalmodig på den punkten. Men nog kliar det i fingrarna på mig... Att provpynta lite är däremot fullt tillåtet, bara man tar bort det igen. Jag menar, det kan ju vara bra att testa nya idéer för att se hur det blir. Bara för att vara på den säkra sidan. 

Därför roade jag mig en stund med den fina lilla rumsgranen (Araucaria) som väninnorna hade med sig hit redan för en månad sen, tände några ljus i de nyloppade stakarna och hämtade en snidad jungfru Maria, som i vanliga fall bidrar till den andaktsfulla stämningen på toaletten. Tja, kanske kommer det att se ut så här på det lilla hallbordet nästa helg. Men som sagt, jag provar bara. Nu är allt bortplockat igen.


För övrigt har jag äntligen pillat ner vitlöken i köksträdgården idag, och i tvättstugan pågår fortfarande projektet med att måla den nya arbetsbänken. Röran där nere gör att det inte känns så lockande med något söndagsbad ikväll, men det kommer att bli riktigt bra när det är klart. (Och faktiskt inte grönt!) Bilder kommer när allt är på plats igen. 

8 kommentarer:

 1. Jag har också provpyntat en hel del.

  SvaraRadera
 2. Härligt, Henrik! Kanske dags att komma och ta en runda på "skroten" igen? =D

  SvaraRadera
 3. Har också "provpyntat" litegrann idag...
  Men jag tror det får vara kvar, är nog inte lika principfast som dej... ;)

  KRAM
  Annica

  SvaraRadera
 4. Jättefina stakar och visst rycker det väl lite i adventstarmen (!) nu ändå!
  :)
  Ha en fin och skön vecka och lycka till med målandet i källaren!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 5. På sin höjd provpyntas det här också, inget mer. Slinga i Lugnet är upphängd och provtänd. Det är väl ungefär där gränsen går :D.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Gjorde precis samma sak med vitlök, pillat ner i köksträdgården idag :-) Hoppas att det inte är för sent!

  SvaraRadera
 7. Nu börjar det bli riktigt spännande med bänkprojektet! Nyfiken! Vad bra att provpynta :-)

  SvaraRadera
 8. Japp, det kommer att funka! Det blir en trevlig och stämningsfull advent på Solhäll. Härmed är det officiellt bekräftat.
  Kram Anette

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!