tisdag 17 februari 2015

30 fluffiga maränger

Det är visst fettisdagen idag, men semlorna smällde vi ju i oss redan igår här på Solhäll. (Man ska inte skjuta upp saker på morgondagen i onödan, hehe!) Däremot passar jag på att njuta lite extra idag vid åsynen av mina 30 vita tulpaner, som står som fluffiga maränger i en stor glasvas på fot. (Loppisfyndad, så klart.) Jag vill hävda att tulpaner faktiskt klår semlor när det gäller titeln "Februarifröjd". Fast har man tur kan man ju få båda delarna!


Nu har det utlovats lite vårtemperaturer (8 grader) och sol här i Skåne om någon dag eller så, vilket får mig att fundera på om jag inte borde unna mig lite sportlovssemester ändå. Kanske blir det en ledig fredag, trots allt. Jag låter SMHI avgöra det, helt enkelt!

P.S. Och om någon undrar, så kan jag meddela att värmepumpen fungerar alldeles precis som den ska efter gårdagens elektrikerbesök. Nästan lite för bra, om ni frågar min man, hihi! D.S.

3 kommentarer:

 1. Ja, jag ser ju att du redan avverkat dina semlor! Tulpanerna kan gott konkurrera - så fina! Vilken fint ljus i bilden också!
  Hoppas att du får lite sportlov och sol!
  Jag hoppas också på sol, för här är massivt grått!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Heeeelt ljuvliga tulpaner! Instämmer, definitivt vinnare i februarifröjd!

  SvaraRadera
 3. Vilka fina tulpaner! Ja, dem vill man inte vara utan, och så är de ju kalorifria också ;) Fast visst är det gott med lite semlor också, vi fick semlor idag på jobbet, och det var tur för här hemma blev det visst inga idag. Barnen är inga semmelfantaster och göra till mig själv, nej där gick visst gränsen... ;)

  Kram på di!
  Gunilla

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!