tisdag 10 mars 2015

Håll ut! Håll ut!

Veckans nyårslöftesbukett består av knalligt rosa dubbla tulpaner i sällskap av förra veckans eukalyptuskvistar. En härlig färgkick på köksbordet. Det där med att unna sig färska snittblommor varje vecka är baske mig det bästa nyårslöftet jag någonsin har avlagt!
Efter två soliga vårdagar föll regnet över "Glesbygd" i förmiddags, och timmarna efter lunch fram till nu har varit lite så där kallblåsiga som det brukar vara i mars. Men nog har ljuset återvänt, och nog börjar man komma ur sin vinterdvala. Själv firar jag vårens ankomst med en halvliter receptbelagd hostmedicin och en bunke gamla trädgårdstidningar. Håll ut! Håll ut! Snart är den här på riktigt!

4 kommentarer:

 1. Fint nyårslöfte! Jag har också bestämt mig för att försöka ha nya snittblommor varje vecka, inte ett nyårslöfte, utan något jag bestämde i början på året. Det blir en så härlig atmosfär i rummen av dem. Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt att unna sej fräscha tulpaner varje vecka! Jag gör likadant och blandar med blåbärsris från skogen utanför.

  Trist med hostan, men den hör säkert också till årstiden! Hoppas att medicinen hjälper och du kryar på dej!
  Trädgårdstidningar brukar också pigga upp!
  Krya på dej!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Trist med hosta! Men den där tulpanbuketten piggar nog upp en hel del. Vilken vacker bukett! Här har det också blivit en hel del blommor i vår. I uterummet håller sig tulpanbuketterna i nästan två veckor, så det behövs inte nya varje vecka... :-)

  Vårhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 4. Underbart nyårslöfte! Tror jag härmar dig nästa nyår. Jag brukar iofs tänka att jag ska unna mig en bukett varje vecka men glömmer bort det ...

  Jenny

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!