söndag 15 mars 2015

Kryddor på verandan

Glasverandan har stått mer eller mindre orörd sen i december. Kransen jag gjorde till jul hänger fortfarande kvar på insidan av dörren, en litet julträd står kvar med mossa i sin korg och julsnapsen står fortfarande kvar på kylning på golvet. Min enträgna förkylning hindrar mig från rejält vårstök här ute, men lite färska kryddor i ett trätråg är ju ett enkelt sätt att skapa vårkänsla till att börja med. (Och så kan man ju ljuga lite grann med kameran och se till att julsnapsen och dörrkransen inte kommer med på bild, hehe!)


Vi målade om hela verandan invändigt våren 2009; både fönster, väggar och golv. Eftersom rummet är helt oisolerat och väldigt utsatt under de kalla vintermånaderna, så inser vi att det börjar bli dags att måla om fönster och fönsterbrädor igen. Usch, det är pilligt jobb, kan jag säga. Kanske bäst att man börjar planera in redan nu för en veckas extra semester i sommar...

7 kommentarer:

 1. Så vacker bild! Visst är det ett pyssel med dessa fönster, men vackert med äkta vara.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 2. Så härligt med en sån veranda, dom ska vara så där....man tar hand om dom när man har tid! Och målar om när man får lust.
  Din nya favorithörna (tidigare inlägg) är så inbjudande!
  Och så hoppas vi att förkylningen snart ger vika.
  Tänk att du är född på en fredag och den 13:e, det måste vara tur. Mannen min är född på en söndag med segerhuva och det lär också vara bra. Själv är jag född på en onsdag - ingenting liksom!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Hel ljuvligt med en glasveranda, särskilt nu på våren när solen börjar värma.
  Färgen som ni valt är verkligen jätteläcker, den ljust grågröna! Vackert med lit kryddväxter! Ja, ja, man väljer väl sina bilder! :)
  Trist med din förkylning! Hoppas att du piggar på dej till nya veckan imorron!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Åhh, jag vill också ha en glasveranda. Där skulle jag sitta typ jämt. I och för sig har jag ett växthus och det funkar alldeles utmärkt för sittande. :-)
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 5. Så fint med kryddorna på verandan.
  Ha en fin kväll!
  Hanna

  SvaraRadera
 6. Fin kombo - kryddor och tråg - har ett tråg som sällan blir använt. Tack för tips :-) Vi ska snart sätta igång med ett liknande projekt som din veranda, jag fattar vad du menar med pillret. Många små rutor blir det :-/

  SvaraRadera
 7. I love herbs, I have parsley, rosemary, curry, and others and I use them a lot in my dishes. Lovely corner

  Marina

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!