lördag 12 september 2015

Kalla vindar och varmt besök

Termometern har visat 17,5 grader idag, men det har blåst rejält kalla vindar under dagen som verkligen har signalerat att hösten faktiskt är här nu. Tur att man har lite höstblommor på trappen som värmer upp tillvaron lite grann, så här i september.


Varmt blev också dagens möte med Annika med bloggen Naturliga Ting, som kikade förbi här efter att ha varit på ett fotojobb i krokarna. Så märkligt det ändå är här i bloggvärlden; det känns liksom som att man känner varann fast man aldrig har träffats på riktigt förut. Så roligt att du tittade in, Annika! Tack för en härlig samtalsstund. Hoppas vi får tillfälle att ses snart igen!

3 kommentarer:

 1. Stort tack för idag. Det var så kul att se ert lilla fina hus i verkligheten.
  Vi kommer säkert att ses igen.
  Kram på dig.
  Annika

  SvaraRadera

 2. En lokal järnhandel låter som en riktig lyx!
  Nu åker jag inte så ofta bort till nordöst, ifrån mitt nordväst, men det vore himla kul att veta vad butiken heter så jag kan hitta den någon gång när jag passerar. Dylika behov har man ju titt som tätt, trots ett "modernt" hus från -66!

  Härliga hus och härliga bilder...både Solhäll och Persikohuset!

  Ninnie
  (i Ramlösa)

  SvaraRadera
 3. Underbara dagar har vi haft nu, ljummet och skönt, en liten vind ibland men ljummen den med. Bara att njuta, kallare vindar kommer.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!