söndag 13 september 2015

Helhetsbilder på skåpet

När solen tittade fram som hastigast igår eftermiddag kastade jag mig på kameran och tog några helhetsbilder i gröna rummet. Här ser ni tydligare hur det blev med vitrinskåpet på väggen in mot köket. Det fungerar finfint där! (Hasp har jag dock inte fixat än.)


Bilderna är redan inaktuella, eftersom jag pysslade om inuti skåpet under gårdagskvällen. En hel del tidigare nedpackat finporslin hittade äntligen ner från vinden, och annat blev nedpackat och åkte upp. Känner jag mig själv kommer jag plocka runt ett tag till. Att fylla skåpet är inte så svårt. Porslin är nämligen ingen bristvara här hemma...


Den största skillnaden mot på bilderna är nog annars att det har hänt saker på sidorna och undertill. Vi körde inom vår lokala skrothandel i förmiddags, för jag ville hitta en piedestal att ställa längst in för att "döda" hörnet. Det hittade jag också, och till råga på allt en som var ljusgråmålad och färdig att bara ställa dit. Vi har också ställt en fin gammal trälåda med lock under skåpet, för att få bort känslan av att det "svävar" i luften. 

Jag får passa solen när den behagar titta in i stugan nästa gång, så kanske det blir nya bilder igen i veckan som kommer. 

6 kommentarer:

 1. Så jättefint skåpet blev och, såna skåp är alltid välkomna - de rymmer ju en helt del!
  Passar så fint också till den skirgröna tapeten!
  Åh, så fint och ombonad vardagrummet är! Piedestalen blir säkert jättefin i hörnet!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Oh fint det blev! gillar att tom brandsprutan passar in! Ditt hus är en dröm så gulligt och genomtänkt fint! Ha en go vecka ,Kram!

  SvaraRadera
 3. Vad fint, och jag håller med om att det inte är problem att hitta porslin, finns så det räcker och blir över. Underbart med ett grönt rum!

  SvaraRadera
 4. Härlig energi sprudlar från dig och din blogg. Tänk att publicerade bilder redan är inaktuella. Otroligt inspirerande och motiverande är det i alla fall att komma hit och läsa när en själv sätter sig lite sliten och trött i soffan!
  Då får i alla fall jag lust och längtan efter nästa dag då jag själv kanske påbörjar något nytt projekt ;-)
  Tack för allt du ger!

  SvaraRadera
 5. Tänk att du äntligen fått ett vitrinskåp på plats nu! Det har du ju önskat länge. Det blev riktigt snyggt också.

  Kram!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!