måndag 14 september 2015

Ooops, I did it again...

Jag har helt enkelt inte förmågan att INTE köpa vackra gedigna gamla möbler, som slumpas bort för inga pengar alls på loppis. Och nu har jag gjort det igen. Vi körde förbi i en loppis i grannbyn igår som redan hade hållit på i en halvtimme när vi kom, och ändå stod den kvar där osåld, den här vackra gamla bokhyllan. Förvisso ommålad i en högblank och konstigt nougatbeige färg, men med sååå mycket potential att kunna bli världens vackraste möbel.  


Femtio kronor kostade den. Visst hade det varit snudd på kriminellt att låta den stå kvar? Och om den så bara hamnar i städskrubben som förvaring för tvättmedel, skurdukar och extra hushållsrullar, så kommer jag iallafall garanterat ha den vackraste städskrubbshyllan i hela "Glesbygd"! Eller så får jag snart öppna en butik i ladan, där jag kan sälja alla mina fynd... 

5 kommentarer:

 1. Ja, kriminell vill man ju inte, va, så jag förstår att du slängde upp en femtiolapp innan du hann ångra dig ;) Fin som snus! Blir så avis på alla loppisfynd du gör! ;)

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 2. Snygg! Ska bli kul att se var den hamnar.

  SvaraRadera
 3. Amen, så snygg så man smäller av... På bilden ser färgen härligt mjukgul ut också, men jag förstår att live-upplevelsen kanske är en annan... Och du behöver inte oroa dig för placeringen, den kan alltid få plats i Malmö-filialen om det behövs ;-)
  Kram
  Elin

  SvaraRadera
 4. Kan bara instämma! Hade gjort precis likadant!

  SvaraRadera
 5. Men så vacker jugendhylla! Hade platsat i mitt kök med, har ju redan högskåpet i samma stil:)
  Skorpan

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!