fredag 13 november 2015

Gratis fredagsnöje

Ett fint fredagsnöje, precis så där när man just har ramlat innanför dörren hemma och varvar ner i soffan, är att slösurfa runt på Bukowsiks Market och fantisera om allt man skulle köpa om man hade obegränsat med pengar. Och utrymme... Visst vore det läckert med knallgröna pardörrar någonstans?


Och en jugend-piedestal i målat smide skulle väl platsa nästan var som helst? Varför inte nere i växthuset?


Ibland hittar man prylar som man inte ens visste att man ville ha. Vad sägs om ett par björnformade ryska bronsljusstakar till juldukningen i år?


Eller en bostonterrier i papier maché från förra sekelskiftet? Med nickande huvud och fötter på hjul, "något mager", som det står i beskrivningen. (Där är budet för övrigt uppe i 4000 kronor i skrivande stund. Det är visst inte bara jag som har galet galen smak, hehe!)


Knoppbrädor i handtäljt trä vill man ju också ha; gärna så många som möjligt, överallt.


Kanske man skulle göra slag i saken och sätta in den ultimata köpmandisken istället för köksskåp? Herregud, så många loppisfynd jag skulle få ner i de där lådorna!


Ja, nog är det underhållande att slösurfa. Bättre än att läsa inredningstidningar ibland! Och gratis är det också, om man bortser från bredbandsräkningen. (Men den kommer ju liksom ändå.) En bra start på helgen, helt enkelt!

P.S. Och slutpriset på papier maché-jycken landadade på 4200 kronor till slut, men eftersom utropspriset låg på 6000 spänn, så förblev den visst osåld. Jag säger då det... D.S.

1 kommentar:

  1. Mmmm, bästa nöjet. Fast inte alltid gratis, kan bli dyrt....!
    Kram Elin

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!