torsdag 12 november 2015

Ljusmanschetter

Ljusmanschetter kanske låter lite mossigt, men jag fullkomligt älskar de olika varianterna i metall som finns ute på marknaden idag. Dessa fina i zink köpte jag på fina inredningsbutiken Fröjd redan för ett par år sedan. Eftersom jag inte kunde bestämma mig för vilken modell och storlek jag gillade bäst, så köpte jag en av varje sort. Tänk vilket enkelt sätt att piffa upp sina spraymålade loppisljusstakar! Inte var de speciellt dyra heller.


När jag hittade manschetter i patinerad mässing förra året, så slog jag till på ett gäng sådana också. (Likadana den här gången.) De sitter som en smäck på ett gäng mässingsstakar, som jag är glad idag att jag inte sprayade svarta. Matt mässing passar extra fint till juldukningen, tycker jag.


Jag har sett att det även finns grönärgade manschetter nuförtiden, och eftersom jag är extremt svag för just den färgen, så måste jag kanske slå till på några sådana också. Men först måste jag nog hitta ett gäng nya loppisstakar. Man kan helt enkelt aldrig få för många sådana, hihi!

3 kommentarer:

 1. Så snygga! Duvan i förra inlägget var ljuvlig, fint fångat:)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Nej det är inte mossigt det är snyggt! De gröna som du tänker på är supersnygga.
  ha det gott
  Annika

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!