onsdag 6 januari 2016

Strålar av sol

På trettondagens morgon vaknar vi till strålar av sol, som letar sig in i stugan. Min ledighetsvana trogen ligger jag och drar mig extra länge, innan jag slår mig ner vid frukostbordet framför TV:n. Från min plats i fåtöljen tar jag en bild ut i hallen bakom glasverandan. Vilket underbart dagsljus!


Vi har inga speciella planer för dagen, men i hallen står tvättkorgen redo att användas, och borden både i köket och i gröna rummet är fulla av påbörjade projekt. Det får nog bli en pyssel- och stökdag hemma, helt enkelt.


Jag har flera pocketböcker på hyllan som väntar på att bli lästa, så om inte annat hoppas jag på en stund med en god bok. Min läsning går förvisso i perioder, men jag vill gärna vara en läsande människa. Nu är ju det här inte direkt en bokblogg, men kanske smyger jag in någon liten recension här på bloggen framöver.


Om vi trots allt skulle våga oss ut i minusgraderna idag (vilket vi absolut borde), så hänger raggsockorna uppvärmda och klara på stången ovanför elementet. Varma fötter är det bästa som finns!

Hoppas ni har en riktigt skön dag också!

2 kommentarer:

  1. Önskar dig en fin och vilsam dag!
    Må så gott

    SvaraRadera
  2. Men vad ser jag i hyllan?! Twighlight-böckerna!! Har du läst hennes The host (Genom dina ögon)? Rekommenderas!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!