lördag 6 februari 2016

Snurkna tår och trädgårdsdrömmar

Vi har en stillsam lördag i "Glesbygd". Maken och jag luftade oss med en liten promenad till två av våra lokala loppisar i förmiddags, men annars har vi inte gjort många knop idag. Nu på eftermiddagen har jag legat i badet i över en timme och lyssnat på min pod-favorit P3 Dokumentär. Det är verkligen ultimat avkoppling, men nog var jag duktigt snurken om fingrar och tår när jag kom upp på torra land igen...


Ute på planteringsbordet ligger dagens loppisfynd och väntar på att få gallra rabatter och grönsaksland i sommar, och i soffan sitter jag med senaste numret av Allt om Trädgård. Nog är det här en härlig tid för drömmar och planer. För trädgårdsdrömmar och trädgårdsplaner, de tar ju liksom aldrig slut!

3 kommentarer:

 1. Man kanske borde ta sig ett bad, det lät mysigt! Snurkna fingrar och tår, hm, det var ett nytt ord! Är det lokalt månne? Jag brukar säga vattenfula men snurkna lät ju lite roligare!

  Ha det gott i soffan!

  SvaraRadera
 2. Snurkna , fräckt ord men aldrig hört förut...Bad låter helt perfekt! själv har jag lyssnat på Pod . Trädgårdspoden med Tagesträdgård, samt Lars lerin i Vinterpratare.. är underbart att kunna lyssna när man vill! Jag diskade krukor jag,, för nu längtar jag till att få slå händer i jorden ute.... det var för blött idag jag försökte luka lite men nee ..väntan är tuff!

  SvaraRadera
 3. Hihi, nu fick vi lära oss ett nytt ord igen! Snurken, vad bra att få ett ord på russinlemmarna :-)
  Kram Elin

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!