torsdag 31 mars 2016

Bubblor

Jag är svag för såpbubblor, så var det kanske inte så konstigt att jag fastnade för de här bubbelformade "självvattnarna" när jag sprang på dem på Fröjd tidigare i år. De är nog inte gjorda i munblåst glas precis (iallafall inte av vikten och prislappen att döma), men väldans skira och vackra ändå.


De fanns i flera olika utföranden, och eftersom jag inte kunde välja och dessutom gillar masseffekt, så köpte jag tre stycken.


De är förmodligen inte de minsta praktiska, och de kommer med största sannolikhet att se för jäkliga ut efter ett par veckor i en jordig kruka, men det väljer jag att ignorera. Kanske kommer jag inte ens att använda dem, utan bara låta dem stå och vara fina. Hellre snyggt än praktiskt, hehe!

3 kommentarer:

 1. hej!
  Har också växthus och ibland när jag åker bort någon dag använder jag mig av stora PET-flaskor som är av klippta i toppen och en pip som skruvas på med hål i och sedan sätts i jorden. Funkar sådär. Men dina varianter var ju mycket snyggare! Rymmer kanske inte lika mycket vatten men jättefina är de även som prydnad.
  Kram Elisabeth

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Kul att se att du med införskaffat såna :) Kan dock tala om att de både är snygga och praktiska. Perfekt för mig som är så glömsk och älskar vattenkrävande växter som Myrten. Det enda som inte är så bra är att man måste ta upp dem för att fylla på vatten, men det får man stå ut med när de är så fina ;)

  Kramar A

  Ps. Längtar efter en loppisrunda! Nääär?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får hitta en helg som passar i vår!

   Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!