lördag 26 mars 2016

Glad påsk!

Så mycket påskpynt har jag inte grejat med i år, men ris och lite vackra fjädrar är ju ganska lätt att sno ihop. I år skippade jag det färgglada och köpte mer naturella fjädrar, som jag virade fast på vanligt svartris. Som kompensation ställde jag fram min knallgula emaljkaffekanna bredvid. Den är färgglad så det räcker och blir över!


Tidigare i vår köpte jag så roliga metallhängen från Tulipa. De är lite tunga, så det hade nog varit bättre med lite stabilare grenar. Det ena föreställer påskharen...


... det andra är en ståtlig påsktupp...


... och det tredje är en skönsjungande kyckling i finhatt. Det är bra att det är motiv på båda sidorna, så de kan dingla runt lite som de vill på grenarna.


Ett kors kan ju också vara lite "påskigt", iallafall på långfredagen. Men det såg lite väl dystert ut, så sen tog jag bort det igen. Det var mest snyggt på bild, hehe!


Solen har hedrat oss med sin närvaro i "Glesbygd" idag, och ute på glasverandan börjar det bli riktigt uppvärmt. Snart dags att skura av och vädra här ute och vårpiffa lite på riktigt. Längtar efter att sitta här och dricka kaffe!


Jag åt två kokta ägg till lunch, men annars "påskar" vi inte så mycket på Solhäll idag. Vi slappar mest och tar igen oss efter gårdagens hemresa. Man blir allt lite "dagen efter" när man har varit ute och flaxat. Till kvällsmat är jag mest sugen på sallad. Kan man äta tacosallad på påskafton, tro? Tja, de firar väl påsk i Mexico också, hehe!

3 kommentarer:

  1. Vilka söta små påskhängen! Ja den kannan var ju en riktig färgklick ju!Har också gjort en första "röjning" av vår inglasade altan och planterat lite penseer och smålökar men det blir väl mer när vädret lockar ut mig..... Eftersom jag jobbar hela helgen blir det inte så värst påskig mat här heller förutom att vi var till mamma på mat igår.....Och solen lyser med sin FRÅNVARO tyvärr....så nu blir det nog bara att ta det lugnt nån timme innan det är dags att jobba igen....skönt det också! Ha en fin påsk fröken Grön! Kram/ Nettan

    SvaraRadera
  2. Gillar dina hängen och din underbart vackra gula kanna. Här tar det knappt pyntat något men skit samma,det viktiga är att njuta av dagen och av varandra och ev av en tacosallad; )

    SvaraRadera
  3. Gillar dina hängen och din underbart vackra gula kanna. Här tar det knappt pyntat något men skit samma,det viktiga är att njuta av dagen och av varandra och ev av en tacosallad; )

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!