måndag 7 mars 2016

Hôla Madrid!

Maken och jag har bokat in en liten resa till Madrid längre fram i vår. Ingen av oss har varit där tidigare, men min yngsta kusin (tillika guddotter) bor där sedan ett par år tillbaka, så nu har vi verkligen anledning att åka dit. Det ska bli riktigt kul med lite sydeuropeiskt storstadsliv ett par dagar!


Som vanligt är vi inte så planerade när det gäller vad man ska se och göra, men det där brukar lösa sig. Jag tycker det låter som en bra plan att bara drälla omkring, titta på folk och käka tapas. Nu har vi ju dessutom en lokal guide på plats, som kan valla oss runt. Annars kanske någon av er läsare har varit där och kan tipsa om något man inte får missa?

P.S. Jag VET att de inte har pesetas som valuta i Spanien längre, men det var så kul när jag hittade de där gamla sedlarna i en låda. Minns ni så rik man kände sig med de där extra nollorna? Det var bättre förr... D.S. 

1 kommentar:

  1. Låter kul med en liten tripp! Madrid har jag aldrig varit i men skulle gärna vilja åka dit nåt tag. Har också kollat lite resor nu, bl.a. England. Lite svårt att bestämma något alls bara när man inte vet när man har semester.......Ibland har man väl haft något man gärna vill se på nån resa men det brukar gå bra att hitta på saker på plats också. Och att ha någon som känner staden brukar vara toppen./ Nettan

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!