tisdag 5 april 2016

Fiffig mojäng

I tid och otid står jag med en oladdad mobiltelefon i de mest olägliga situationer. Ibland har jag glömt att lägga den på laddning hemma över natten, ibland har jag glömt att stänga ner något program som står öppet och "tuggar" batteri och ibland (ofta faktiskt) händer det utan att jag riktigt vet varför. Svisch säger det bara, och så är batteriet tomt. När vi var ute och flaxade i påskas hittade min man en teknisk grunka på en taxfree-butik, som han insåg var som gjord för mig: En portabel laddare!


Är det inte en fiffig liten mojäng, så säg? En livräddare i miniformat! Man stoppar den i handväskan, och i händelse av batterinöd pluggar man bara in telefonen (eller surfplattan) för omedelbar uppladdning. Som en liten pacemaker för mobiler, helt enkelt! Tre laddningar klarar mojängen innan man måste ladda upp den. Well, nu gäller det bara att komma ihåg just det...

2 kommentarer:

  1. Jag har länge tänkt mig att skaffa mig en sådan men det har ännu stannat vid en tanke men det är verkligen en smart sak att ha :)

    SvaraRadera
  2. Ja, som sagt. Nu gäller det ju bara att komma ihåg att ladda laddaren... :-)
    Önskar dig allt gott!
    /E

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!