onsdag 6 april 2016

Jag säger då det...

Idag har det varit en sådan där märklig dag, då trista saker har stått på kö för att avlösa varann. Vi hade en dramatisk händelse på jobbet (som ändå slutade bra, tack och lov), och utöver det har jag själv lyckats både med konsttycket att skålla högerhanden rejält på en microvågshet utspilld lunchsoppa och landa en rejäl regnbågshinneinflammation i höger öga. Jag säger då det...


Nu sitter jag här och plirar enögt, med tidernas brännblåsa på ovansidan av tumroten och ett huvud som inte kan tänka en endaste redig tanke till idag. Det är nog bäst att jag går och lägger mig innan det händer något mer...

P.S. Bloggerskan ber om ursäkt för att hon är lite gnällig. Men dagens bild är ju iallafall trevlig! D.S. 

2 kommentarer:

 1. Låter som att du har all rätt att gnälla! Jag är själv ganska gnällig i mitt inlägg. Det får man väl kosta på sig ibland, speciellt om man råkat ut för sådant eländes elände som du.

  Sköt om dig!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Vill bara skriva några rader till dej, du har en väldigt härlig & inspirerande blogg ska du veta! När jag läste att du tvättat ditt växthus fick jag tummen loss att göra detsamma hihi.
  Tanken var att jag för längesen skulle skickat en liten kommentar till dej när du varit i antik ladan i Gottåsa. Min familj har näml ett sommarhus där snett ö vägen så jag kände så väl igen mig :)
  Du har en jätte härlig & inspirerande trädgård & jag måste erkänna att jag härmat ditt piff & pynt många gånger hihi. Jag känner inte ens dej (& nu hoppas jag inte att du känner stalker-varning!) men jag var på ett himla mysigt ställe i påskas när jag var hemma hos mina föräldrar i Rinkaby, Rörbäcks trädgård. Så har du vägen förbi Rinkaby (kanske en Otto glass i Åhus i sommar..!) så kika in där vetja!
  Om du är nyfiken på mig har jag en pytte blogg som heter kyllan.blogg.se. Skåne tös som bor norr om Sthlm.
  Och Tack igen för en fin blogg!!
  Vänligen Emelie.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!