fredag 29 april 2016

Lille Skutt

För någon vecka sedan dök de upp igen, Lille Skutt och hans kompis. Var de små liven har legat och tryckt i vinter vet jag inte, för jag har inte sett till dem på ett tag, men nu sprätter de runt ute på gräsmattan igen. Jag vet egentligen inte om det är samma krabater som härjade här i höstas, men jag låtsas det. Söta som bara den är de, men gud nåde dem om de börjar knapra i mina rabatter!


Och så tar vi fredag i stugan igen. Den här helgen är mer eller mindre oplanerad än så länge, och jag tror att den så ska förbli. Blir det uppehållsväder så hinner jag förhoppningsvis med lite trädgårdsarbete, men de stora projekten får vänta ett tag. Jag vill nog mest skrutta runt och göra lite som jag vill. Eller inte vill, för den delen. En skön helg, med andra ord!

3 kommentarer:

 1. Jag hade också en söt liten kanin i min trädgård förra sommaren. Men när den började tugga av mina fina Klöver i krukorna tyckte jag inte den var så söt längre.
  Må så gott!

  SvaraRadera
 2. Vilken sötis! Svårt att bli arg på den men...ja jag förstår ju att du inte vill ha den i rabatterna heller....Hoppas den sköter sig!
  Jag har nog ungefär samma trädgårdsfilosofi som dig nu...jag gör det som faller mig in...
  Nettan

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig blogg jag hittade här! :-) Så fin glasveranda såg jag! Kram från Karin

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!