fredag 22 april 2016

Swedish Hasbeens

Hux flux damp det ner ett Mastercard laddat med en rejäl summa pengar i brevlådan. Hur ofta händer sånt, liksom? Avsändaren visade sig vara Nikon, som ville tacka så mycket för att JAG hade betalat DEM en rejäl summa när jag köpte en ny kamera för ett par månader sen. På något märkligt sätt kändes det där ju ändå lite som "prisa Gud här kommer skatteåterbäringen", så häromdagen använde jag kortet och unnade mig ett par läckert gröna träskor i sandalmodell från Swedish Hasbeens. Granna så det förslår!


Är man född och uppväxt på 70-talet så är det ju onekligen mega-nostalgi med träskor. Nu klampar jag runt i dem som bäst på trägolven här hemma och försöker gå in dem lite grann. Jag har inte bestämt mig än om jag tycker de är sköna eller inte, men gröna och fina är de ju iallafall. Och det är ju huvudsaken, hihi!

5 kommentarer:

 1. Det var verkligen ovanligt sätt att få pengar på! Vad gott att unna sig nåt fint. De är verkligen fina skorna.

  SvaraRadera
 2. Söta träskor! Hoppas dom är bekväma också när du gått in dom. Ja det var ju lite oväntad gåva kan jag förstå. :)
  Just varit ut på morgonpromenad och här snöar det...fast det är väääldigt lite så det spelar ingen roll. Blir en tur till handelsträdgården senare. Fattas en del i mina rabatter och lite som tagit över för mycket och skymmer andra perenner ska flyttas men vart?! Ja ja ....angenäma saker att fundera på.
  Ha en fin helg Fröken Grön!/ Nettan

  SvaraRadera
 3. Såå fina! Passar ju en Fröken Grön! :)
  Ha en fortsatt fin helg!
  Kram
  Jenny

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Åh de är tok fina!! Jag unnade mig ett par blå (min favvo färg!) tidigt i våras men nja, sköna är de icke haha! Jag klampar omkring här hemma om kvällarna för att försöka få dem mjuka hehe..!! Kämpa på! Snart är det ju dax, förhoppningsvis, att använda dem på riktigt hihi :)
  Trevlig helg! Ps! Vilken fin korp!
  Kram // Emelie

  SvaraRadera
 5. Jag tycker de är jätte snygga !

  passande grön färg också.

  KRAM

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!