tisdag 31 maj 2016

Snöbollsbuske och trädgårdsmöbler

När snöbollsbusken (snöbollsträdet är en mer riktig beskrivning) blommar på södersidan av huset är den verkligen trädgårdens piece de resistance, och det gör den nu, tadaaa! Det är samma buske som vi har ljusslingan i till advent. (Den tog maken för övrigt ner typ första maj, fast ni kan vara lugna; den har faktiskt inte varit tänd sedan trettondagen.)


Gräset är nyklippt och fint, och den där härliga parkkänslan infinner sig om man kisar lite. Som ni ser har vi ett mischmasch av trädgårdsmöbler ute i år. Det är värdelöst att ha trädgårdsmöblerna direkt på gräsmattan, för vi bara sitter sönder dem. Planen var att vi skulle låta göra en fin stensättning här under vårvintern, så att den var färdig att ta i bruk nu i maj. Det är den inte... Men det är fortfarande en plan.

2 kommentarer:

  1. Man får verkligen en parkkänsla, och jag behöver inte kisa för att få det ;) Tycker det ser mysigt ut med lite ihopplock av trädgårdsmöbler, även om jag förstår att ni vill ha en stensättning, det är ju mer praktiskt, vi gjorde just en sådan på grund av det, det var så jobbbigt att flytta omkring på möbeln vid gräsklipp tyckte jag...;)

    Må gott i värmen!
    Gunilla

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!