lördag 4 juni 2016

Marknadsdag i byn

Idag har vi marknadsdag i byn. Marknadsplatsen ligger ju bara 200 meter upp i backen från Solhäll, så vi bor verkligen på första parkett. Jag gick en sväng tidigt i förmiddags, innan det blev för varmt. Varje år kommer jag hem med samma sak: En stor påse bigarråer och två liter svenska jordgubbar.


Sen körde jag över en snabbis till campingen i grannbyn, där det alltid är loppis första lördagen varje månad. Och tänk, jag kom hem med en pall! Någon sådan hade jag ju inte innan, hihi! Fast just den här passar ypperligt att ha som litet sidobord när man sitter i däckstolen.


Jag satt nog faktist där på rumpan i minst en kvart, men sen drog det minsann ihop sig till åska och regn. Så efterlängtat, ändå! Nu sitter jag inomhus och mumsar jordgubbar istället, med doften av regn mot solvarmt gräs vällandes in genom det öppna fönstret. Det är nog baske mig den godaste doften som finns! 

1 kommentar:

  1. Det ser verkligen ut som en härlig plats att vila på. Jordgubbar låter inte helt fel heller, dom har börjat säljas här också nu men jag har inte kommit mig för med att köpa några....än....kanske till nationaldagen på måndag då......:)
    Ha en fortsatt härlig helg!/Nettan

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!