fredag 3 juni 2016

Una cerveza, por favor

Jag dricker väldigt sällan alkohol, men jag får tillstå att en kall blaskig mexikansk öl är något av det godaste som finns vid två tillfällen: När man precis har klippt gräset och man är så där härligt trött och törstig, och när det är så varmt ute att man inte vet vart man ska ta vägen.  Idag är det onekligen det sistnämnda. Varmaste dagen hittills i år, faktiskt. 


Una cerveza, por favor! (Ja, ungefär där börjar och slutar mina spanskkunskaper.) Särskrivning gör mig galen i vanliga fall, men den här lilla ölbacken från en loppis i Marieholm utanför Eslöv är kul just därför. Och så passar den ju så bra som förvaring till min gräsklipparöl!

1 kommentar:

  1. Ha, ha...ja den var ju lustig;)Backen/lådan alltså. Samma här, dricker väldigt sällan alkohol....har inget behov av det helt enkelt....Gubben slog på stort idag o tog faktiskt en öl efter gräsklippningen....den hade egentligen blivit gammal så länge hade den legat i kylen...men det var nog inget fel på den för den förvann i alla fall....;)
    Du gör alltid så bra och roliga fynd på loppisar. Nu längtar jag efter att åka på nån liten loppisturne också. Har några saker att hålla utkik efter.
    Kram/Nettan

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!