fredag 1 juli 2016

Manhattan

En ny tavla har hamnat på väggen bredvid min säng. Det är en print på en gammal karta över Manhattan, New York. Jag önskar att jag kunde säga att den är köpt på plats, men den är faktiskt köpt på det stora varuhuset i Småland. Jag tycker den är riktigt fin!Jag gillar det där med kartor. Det är lite småmysigt att ligga i sängen och låta blicken "vandra" omkring på gatorna i New York. Maken och jag var ju där förra året, och staden gjorde verkligen intryck på mig. Jag hade gärna rest tillbaka någon dag. Men om inte Fröken Grön kommer till Manhattan, så får Manhattan komma till Fröken Grön, hihi!Idag har vi haft återbesök av stensättaren. Vi har kommit överens om ungefär hur den nya uteplatsen ska se ut, och även om vi får vänta en sisådär 6 veckor innan den är på plats, så fröjdas vi redan över hur fint det kommer att bli. Har vi väntat i så många år, så kan vi vänta ett par veckor till. Om än en smula otåligt...

2 kommentarer:

 1. Här hemma gillar vi också kartor. Vårt vardagsrumsbord har t ex hela kartan från Sagan om Ringen ingraverat och det är superhäftigt!
  Kul inköp från Smålandsföretaget! :-)
  Ha det fint!

  SvaraRadera
 2. Kartan passar in perfekt! Jättesnyggt! Tycker man känner Manhattan lite grand även om man inte varit där. Antal inspelade filmer i den miljön är ju otaliga. Gillar också kartor och kan studera dem i timmar.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!