söndag 31 juli 2016

Sista skälvande timmar

"Du kanske skulle ta ett bad," sa maken med en blick på mina svarta tår, som faktiskt sett ut just så mer eller mindre hela semestern. Ja, en rejäl tvagning var nog verkligen på sin plats, så här sommarledighetens sista skälvande timmar. Det vore ju för bedrövligt att gå till jobbet skitig imorgon.

 

Jag kan faktiskt inte minnas när jag badade i badkaret senast; de senaste veckornas värmebölja har inte riktigt inbjudit till varma dopp i källaren. Därför kändes det nästan lite höstigt idag, där jag låg i mitt hav av bubblor. Som vanligt lyssnade jag på P3 Dokumentär, och som vanligt låg jag kvar tills både tår och fingrar var helt snurkna. Garanterat ren blev jag iallafall!


Och när jag väl pallrade mig ur spa't och satt i soffan i min morgonrock och helt plötsligt var vrålhungrig, så tittade världens bästa granne in med nybakade pizzor från deras grill. (I love you!) Oj, vilken höjdaravslutning den här semestern fick! 

7 kommentarer:

 1. Vad mysigt att ligga där i spat! Nej, badat badkar blir inte så mycket så här i sommarvärmen... Jaså, börja jobba i morgon, hoppas du får en bra vecka, och sommaren är ju som sagt inte slut ännu!

  SvaraRadera
 2. I ditt bad skulle jag njuta fullkomligt - istället för ett trendigt designat badrum! Ja, jag vill ha det hemtrevligt runt mig.
  Önskar dig en fin arbetsvecka och augusti och september är de ljuvliaste trädgårdsmånaderna (tycker jag!)!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Tack för en jättemysig blogg! Läser den varje dag 😊 Jag älskar också att pyssla hemma så det är trevligt att följa likasinnade 🌸🌺🌸

  SvaraRadera
 5. Nej, varma bad har kanske inte varit högst uppe på prioriteringslistan. Mina fossingar är också helt svarta. Får kanske bli ett fotbad någon kväll (äger ju inget badkar).

  Hoppas första arbetsdagen varit smärtfri. Själv har jag fortfarande lite semester kvar.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig avslutning på dagen och ledigheten! Antar att du, liksom jag tycker att sommaren bara swischade förbi!Hoppas att du får en fin start på augusti! Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig avslutning på dagen och ledigheten! Antar att du, liksom jag tycker att sommaren bara swischade förbi!Hoppas att du får en fin start på augusti! Kram
  Lisa

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!