lördag 6 augusti 2016

Lisa Larsons Kalle

Ni som har hängt med här på bloggen ett tag vet att jag är otroligt förtjust i Lisa Larsons figuriner. Nästan allihop faktiskt, men i synnerhet hennes "ungar". Lotta på pottan har jag med mig från mitt barndomshem, och för snart ett halvt decennium sedan (oj då...) fick jag Pippi i 40-årspresent. Hennes lilla luciatåg står alltid i köksfönstret till advent. På senaste tid har jag gått och sneglat på lille Kalle, som jag tycker ser så härligt go' ut, och när han dök upp till ovanligt bra pris i sommarstiltjen på Tradera nu i veckan, så slog jag till.


Det kan ju vara det faktum att han har grön mössa, gröna vantar och gröna byxor som gör att jag tycker han är så fin... Men tänk vad bra; han passar in nästan överallt här hemma!


Imorgon är det antikmarknad här i byn. Då hoppas jag att jag kan gå omkring där bland stånden och gotta mig åt hur vansinnigt mycket dyrare alla Kalle-figuriner är där, hihi! Vi kör nog lite egen loppis på uppfarten också, när det ändå är lite folk i farten ute på gatan. Bäst att avyttra lite gammalt, så att man kan fylla på med nytt...

1 kommentar:

  1. Var på antikmarknad i dag och Lisa Larssons figurerna var verkligen jättedyra så du gjorde nog ett klipp med din Kalle. Så fint han passar in hos dig med sin gröna byxor, luva och vantar.
    Ha det så gott !
    kram/Isa

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!