söndag 4 september 2016

Stenansikte

Strax efter lunchtid idag körde maken och jag över till grannbyn i söder, där en lokal idrottsförening hade utomhusloppis. De öppnade för visning en halvtimme innan utsatt tid, vilket jag kan tycka är ganska bra, för då hinner man titta på allt i lugn och ro. Vi är rätt snabba i vändningarna båda två, så den här gången konstaterade vi ganska snabbt att det inte fanns något (med undantag för grillad korv) vi ville ha. Innan startskottet ens hade gått, så drog vi till vår lokala "skrot" här hemma i byn istället. Där hittade jag det här sköna stenansiktet:


Ett kvinnohuvud i betong av något slag, med lite skavsår på näsan och huvudform som värsta Star Trek-karaktären. Om hon är gammal eller ny har jag ingen aning om, men jag tycker hon är riktigt fin!


Ja, nu är det ju absolut "more is more" som gäller på bordet på hörnan. Det ser nästan ut som om jag har öppnat egen trädgårdsbutik, hihi! Fast ibland är det liksom mer effektfullt att ha alla pryttlar på samma ställe, än att sprida ut det lite här och lite där. Och här ser jag ju allt flera gånger om dagen.


Ikväll blir det spaghetti och bad här hemma, som uppladdning för en ny arbetsvecka. Framåt kvällskvisten ska vi också köra hem till en f.d. kollega till maken och hämta hem lite perenner. Hon har visst en hel rabatt som ska bort, och jag är ju inte nödbedd att komma till undsättning. Hoppas ni har en bra söndag ni också!

4 kommentarer:

 1. Så vackert kvinnoansikte, vilken lycka att hitta ett sådant!
  Och lycka att få hämta perenner, hoppas du hittar något spännande!
  Kam Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev stjärnflocka, mörkröd alunrot och lammöron. Jag är så nöjd så! :-)

   Radera
 2. Jag brukar inte vara så förtjust i byster och ansikten av olika slag i betong, marmor eller vad som helst, men din kvinna/flicka var riktigt fin. Jag gillar verkligen att hon har så milda och vänliga drag. Att en bit av näsan är saknas är bara en fördel.

  Hoppas du fick med dig många användbara perenner.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir kul att se om hon pallar lite regn och höstrusk. Tycker redan att hon börjar 'changsera', som min farfar brukade säga.

   Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!