torsdag 20 oktober 2016

"Boa" in sig

Det är som att trycka på en knapp varje höst. Mörkret faller, och vips så blir man så vansinnigt sugen på att tända ljus och liksom bara "boa" in sig. Och jag erkänner att jag redan går och längtar efter årets adventspynt, fast jag samtidigt är lite upprörd över att julgranskulorna börjar dyka upp i affärerna och att Konsum redan säljer julmust. Dubbelmoral, det där. Nog bäst att inte säga något högt om det...


Men inget decemberpynt än så länge, för där går väl ändå gränsen. Stearinljus är lika höstigt som juligt, och rådjuret i hyllan är faktiskt ingen ren. Korokian i sin vita kruka är årstidslös, men känns ändå också lite höstig i all sin gleshet. Grenarna är så spretiga och tunna att det inte ens gick att få till något vidare kamerafokus på dem, haha!


Nu dyker jag ner i soffan, extremt avslappnad efter 45 minuters ryggmassage direkt efter jobbet. Helgblommorna (och lite annat) är redan inhandlade från byns finaste lilla blomsteraffär, så imorgon behöver jag inte gå ut alls. Ursäkta min egoism, men vad mig anbelangar får det gärna regna hela dagen!

1 kommentar:

  1. Du har det så trevligt och mysigt! Mysljus ska vi ha men julpynt blundar jag för ett bra tag till, var sak har sin tid.
    Gott med ryggmassage, kan aldrig bli fel.
    Kram Eva

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!