onsdag 14 december 2016

Pappersstjärnor och buxbom

Man-tager-vad-man-haver-pyntandet fortsätter. En pinne från trädgården passar fint inkilad som "hängare" mellan hyllkonsollerna bakom kökssoffan, och sen kan man hänga upp lite vad man vill.


Jag har hängt upp några buxbomkvistar och ett gäng vita pappersstjärnor från Granit. Buxbom luktar i ärlighetens namn inte så gott (mer som kattkiss, faktiskt), men det är ju så himla juligt och fint, så vi får stå ut med det. Det kanske är tur att vi fortfarande är lite snuviga, hihi!


Maileg-nissen (som heter Morten) har fått komma in från kylan på glasverandan. Han gillar att hänga i köket, säger han. Ja, eller "jeg kan lide at hænge ud i køkkenet" eftersom han är dansk, den lille stackaren. Eller har han bara gröt i munnen? 😉  (Kände att det nog var på sin plats med en emoji där. Jag ÄLSKAR faktiskt danska!)


I kökssoffan är det grönt och rött i en salig blandning. Kuddvaren och dynöverdraget är nytvättade och nystrukna, minsann. Det var väldans behövligt och borde ha hänt för länge sedan, kan jag säga. 


För övrigt kan jag meddela att fåglarna redan har gått loss på de röda äpplena på hyllan ovanför planteringsbordet, men det gör ju verkligen inte så himla mycket. Jag vänder den hackade sidan inåt så länge och serverar fågelfrö som alternativ. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!