torsdag 1 december 2016

Stjärna och nattliga våldsamheter

Så mysigt det ändå är i advent, när man får komma hem och tända i fönstren! Stakarna och adventsträdet har jag satt på timer, så de lyser redan när jag kommer ute på gatan, men pappersstjärnan i sovrummet tänder jag bara när vi är hemma. Lite onödigt försiktigt kanske, men det kan man väl kosta på sig att vara så här års.Igår kväll när vi hade släckt alla lampor och gått och lagt oss, så lyckades jag för övrigt med bedriften att rycka ner hela gardinstången! Om den nerrullade gardinen inte är dragen tillräckligt långt åt höger, så är det nämligen så att en gatlykta (som egentligen står en bra bit längre upp i backen) lyser in på min kudde precis i glipan. Jag skulle helt sonika bara dra lite grann i gardinen, när allt plötsligt brakade ner!


Det var bara att tända lampan, kliva ur sängen och hänga upp hela härligheten igen, haha! Maken är dock van vid mina nattliga våldsamheter, även om jag mestadels brukar hitta på mina tokigheter i sömnen. Ibland borstar jag bort "skräp" från hans sida av sängen, ibland går jag på "spindeljakt" och ibland inleder jag galna konversationer. En gång tog jag till och med upp min mobiltelefon och drämde den rakt i huvudet på honom! Som det kan bli... Men den här gången var jag ju fortfarande vaken och hade inte så mycket att skylla på, mer än att jag hade otur när jag tänkte. 


Idag har jag jobbat både min första och sista dag för den här veckan. Imorgon och i helgen lägger jag mest fokus på att mota bort min tradiga förkylning en gång för alla. Jag har Ben&Jerry-glass i frysen, så det ska nog gå bra ska ni se.

3 kommentarer:

 1. Han är modig han, din man - som låter dig sova i samma rum som honom....;)

  Ser tillbaka på föregående inlägg, likadan ljusstake Nusnäs har jag, samt Lisa Larssonfiguren ;) Har inte tänkt på att han är vinterklädd och skulle kunna stått kvar egentligen, va dumt, jag ställde bort honom nu när jag adventspyntade... hm jag kanske får ta och plocka fram honom igen ...

  Kram GUnilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är nog bäst du hämtar fram honom innan han blir alltför ledsen, hihi!
   Kul att vi har likadana prylar. Du har bra smak, Gunilla! :-)

   Radera
 2. Vilket roligt inlägg :) Ja det låter som din man kanske måste ha hjälm på sig när han ska sova hi hi...
  Lite god glass botar det mesta, krya på dig!
  Kram från Titti

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!