fredag 2 december 2016

Veckans bukett

Det har varit en kall men strålande solig fredag i "Glesbygd". Eftersom jag har varit extremt stillasittande tidigare den här veckan, så kändes det extra skönt att promenera ner till byn för ett besök på byns finaste lilla blomsteraffär. (För promenera helt utan mål, det gör man ju bara inte, haha!)


Det där men att välja blommor är ju lite som att välja plockgodis. "En sån, en sån, en sån..." Och floristfröken F är som vanligt otroligt duktig på att binda ihop alla mina godsaker till en makalös bukett. Idag blev det dessutom extra decemberaktigt, men både kryptomeria och tall som utfyllnad. 


När jag ändå hade plockat av på bordet, så passade på att ta fram julduken och stryka på den. Jag älskar verkligen det där mönstret, som påminner om tyget på en gammeldags madrass, och grått känns alldeles lagom juligt så här i början på december.


För övrigt är den där glassen jag skröt om igår uppäten sedan flera timmar tillbaka. Det om något är väl en god anledning att ta sig en ny promenad ner på byn, hihi!

4 kommentarer:

 1. Superfin bukett och vackra ljusstakar som passar perfekt på ditt köksbord !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 2. Lagom juligt i början på december. Kunde inte sagt det bättre för visst är det något visst med att smyga igång julen och gasa på närmare fjärde advent...
  Skorpan som önskar trevlig helg

  SvaraRadera
 3. Fin bukett, så passande i advent! Imorgon ska vi på namngivning för mitt minsta barnbarn och ska ta med mig en bukett. Väljer nog något liknande för Klas struntar nog i blommorna men föräldrarna kan få njuta.
  Fin kväll!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Åh, jag älskar också det mönstret! Fint i alla färger, men grått var mycket snyggt till buketten!
  Kram Elin

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!